MAATbeveiliging

Gemeente Amsterdam en MAATbeveiliging starten samenwerking

  • March 2, 2017
  • Read time 1 minutes

De Gemeente Amsterdam en MAATbeveiliging zijn in de vorm van een pilot gestart met het opleiden van leerlingen tot gekwalificeerde winkelbeveiligers. Na afronding van de unieke maatwerk opleiding zijn de leerlingen in het bezit van een erkend MBO-diploma op niveau 2 en krijgen zij een baan aangeboden als winkelbeveiliger bij MAATbeveiliging. Het commitment van beide partijen om daar een succes van te maken heeft vandaag geresulteerd in het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

MAATbeveiliging is de grootste specialist op het gebied van Retail beveiliging. Om markt- en kennisleider te kunnen blijven is het zeer belangrijk dat leerlingen kiezen voor het vak winkelsurveillance en dat wij als organisatie een opleidingsprogramma aanbieden wat complementair is aan die doelstelling.

De reguliere MBO opleiding niveau 2 blijft de absolute basis voor een beveiliger, echter ontwikkelde MAATbeveiliging een meer praktijkgerichte opleiding voor het beveiligen binnen de Retail. Deze opleiding is in nauwe samenwerking met Security Managers, opleiders en de gemeente Amsterdam tot stand gekomen.

De eerste 15 cursisten hebben inmiddels hun certificaat ontvangen en zullen binnenkort een belangrijke bijdrage gaan leveren aan een veilig winkelgebied in Amsterdam!